Hej!

Den 8 april kommer vi dra igång med omfattande trädfällning på vallen mot gudöbroleden och samtidigt påbörja renovering av el i garagen. Starten av de båda insatserna sammanfaller. Trädfällningen kommer pågå i ca 4-5 dagar och renoveringen av elen i garagen kommer pågå i ca 1 månad men ska vara klart innan vårstädningen.

Renoveringen av elen i garagen kommer börja i kvarter 5 med garagelänga 1* och sedan fortsätter man till 2, 3, osv. tills alla garage fått elen utbytt. Mer information om exakt datum när de kommer påbörja bytet i just era garagelängor kommer längre fram, men såklart i god tid innan starten.

OBS!
Har ni någon anordning ni satt upp på väggarna i garagen så ska det tas bort i god tid innan. Allt löst bråte och andra tillhörigheter, som inte är en bil, kommer att kastas om det inte tas bort innan. Vi har tidigare informerat om att man ENDAST får förvara bil i garaget, inget annat. Garaget är inte ett extra förråd för er utan är endast till för just förvaring av bil. Sedan vill vi även påminna en extra gång om att laddning av elbil i garagen är förbjudet (elstöld) och kommer polisanmälas i fortsättningen. När el-bytet är klart kommer det bara finnas ett timer-uttag per garagelänga och det ska bara användas för framtida hantverkarjobb eller annat arbete som samfälligheten utför. Elen som förbrukas i garagen betalas av samfälligheten och inte av den som innehar rätt att använda garageplatsen.

Har ni några frågor angående renoveringen av elen i garagen eller trädfällningen så kan ni vända er till oss via vårt kontaktformulär på förstasidan. Vi ser fram emot att få ordning på vallen och att säkra elen i garagen.

*Se nummer på längorna i områdesbilden som ligger under rubriken information -> områdeskarta

Med vänlig hälsning,
Styrelsen