Hej alla boende,

Styrelsen vill informera om att vi ser över parkeringssituationen i vårt område. Just nu tar vi in offerter från olika bolag som kan tänkas komma och se till att det blir ordning på våra parkeringar. Vi håller även på att fylla i alla parkeringsrutor som ännu inte blivit ifyllda så att det blir extra tydligt hur och vart man får stå. 

Förtydligande: Grundproblemet är att det inte finns tillräckligt med ute-platser, för att enskilda grannar inte använder sina garage. Det i sin tur, leder till att vissa ställer sig lite hur de vill och detta är absolut inte okej. Felparkeringarna som sker försvårar för sophämtningen och gör så att vissa grannar inte kommer in i sina garage. Så kan vi inte ha det.

Vi har tidigare uppmanat folk att stå i sina garage, men trots påminnelse så följs inte detta. Många garage står tomma. Enskilda boenden har ibland 2-3 bilar på uteplatserna och inga i sitt garage. Vi vill därför uppmana alla hushåll att börja använda sina garage så att man inte låter det stå tomt medan man tar upp flera ute-parkeringar. Det är inte hållbart och kommer leda till att vi kommer behöva ta betalt för parkeringsplatserna ute om misskötsel fortsätter.

 

Allt gott, 

Styrelsen